Rå fisk med ris och sjögräs, tack.

Jag vet inte varför, men just idag känner jag ett fruktansvärt sug efter sushi! Varför? Varför kan inte sushi vara en lika simpel rätt som exemelvis pannkakor, eller köttfärssås? (Varför är jag bara inte sugen på pannkakor, kan man ju fråga sig...)

Nu ska jag fortsätta på min Varma Koppen.... (tomat/chili är faktiskt helt okej!)

Mr. Sleepyhead!


Jag vill ha helg. Helst nu på studs!

Haha, vilken härlig dag det har varit! Jag vaknade visserligen för sent, men det hör ju till. Eller hur? ;) Matilda kom iallafall och hämtade mig vid 1. Vi velade runt halva stan innan vi bestämde oss för att åka till skolans bibliotek och sätta oss där istället för på stadsbiblioteket. Plugg plugg plugg! Efter mycket kurrande i våra tomma magar gav vi upp och åkte till IKEA för en lyx-middag. Ojoj, här snackar vi mat! ;) Haha! Nu var det ju ett bra tag sedan vi åt så det kanske är dags igen.. eller? Det kanske är på tiden att jag börjar träna...!?

På lördag kommer min fina mamma hit! ♥ Oj vad jag längtar!


(Före)


(Efter)

Matilda älskar matte! ;)

Nu har jag ramlat gatan klart.

Åh, vilken härlig dag det har varit (iallafall tills jag kom hem)! Halv 3 hämtade Angelica upp mig, vi åkte ut till stallet och skyndade oss för att komma iväg innan det blev mörkt, vilket vi faktiskt hann. Det var fruktansvärt kallt, men så skönt att komma ut. Jag har precis kommit upp ur ett lååångt varmt bad - finns ju inget bättre efter en dag i stallet! :) Nu ska jag fixa lite kvällsmat och se på Wild Child, som i och för sig inte verkar vara så mycket att ha...


Brum var inte jättenöjd med kameran idag :)

Det blev en trött helg.

Nu har jag inte skrivit på flera dagar. Dåligt av mig.
Jag borde iallafall ha massor att skriva om, men det står lite väl still där uppe just nu. Jag har säkert hur mycket som helst att berätta om, men det är blankt. Lika blankt som gatorna och trottoarerna utanför! Jag vet inte om det är för att jag är trött, för att jag precis ätit och lyckats hamna i en sån där härlig matkoma eller om jag helt enkelt bara är förbannad över att min mobil tvunget skulle åka i golvet i helgen och att jag inte får ut någon ny eftersom "min försäkring inte täcker den typen av skador".... Jag tycker det är väldigt konstigt att man kan välja alternativet "sprucken skärm" i denna typen av skadeanmälan om det nu ändå inte går att få någon hjälp eller ersättning för det. Just nu går jag runt med en nokia, en väldigt liten och väldigt gammal nokia - USCH vad jag hatar den lilla skitiga telefonen! En vit Samsung Galaxy SII, ja tack!

Nu ska jag sörja min telefon, mysa framför Sex and the City, trycka i mig allt godis som Micke köpte hem förut och samtidigt försöka bli trött (haha, bra kombo där - lycka till, Emelie)! Halv 3 imorgon åker jag ut till stallet med Angelica och hoppas på bättre väder och underlag än i helgen.

Jag saknar dig!


In med tungan, grabben!

Dagens outfit.


Polotröja - H&M / Kavaj - H&M / Byxor - Zara / Väska - Ulrika /
Halsring - Glitter / Skor - Have2have / Klocka - Panex

Jag har änglar i mitt liv.

Jag var ju, som jag skrev, hos Alexandra förut. Blev bjuden både på kaffe och te. Och massor av mys och prat såklart! Imorgon blir det vinkväll hos henne och Charlie - som för övrigt inte var jättenöjd med att jag hade kameran med mig idag! Men visst är han söt, den där Charlie? :)

Hamilton - i nationens intresse.

Precis hemkommen från biografen och kan inte annat än att rekommendera Hamilton - i nationens intresse. Grymt bra film! Kan Persbrandt göra något dåligt? Antagligen inte!

What should I wear?

Jag är så bortskämd när det kommer till kläder, garderoben är överfull och ändå "har jag aldrig något att ha på mig". Det är sjukt! Kvällen innan jag vet att jag ska göra något kan jag ligga och bestämma precis vad jag ska ha på mig, men när jag väl står där och ska klä mig så blir allt bara fel och det som var tänkt är inte alls lika snyggt som kvällen innan.... You spoiled brat - skärp dig!

Igår kom förresten kallelserna till alla kurser hem, så nu är det bara att köra igång! :)

Nu ska jag snart (så fort jag torkat håret och fått på mig några vettiga kläder) upp till Alexandra och dricka kaffe och mysprata lite. Jag tror att jag behöver det idag! Senare ikväll blir det bio! :) Förhoppningsvis är Hamilton vad den utger sig för att vara. Bra alltså! Jag kanske uppdaterar när jag kommer hem, om jag orkar! ;)


Håkan Hellström på Societetsparken i Varberg sommaren 2011
(photo by me)

Det är så jag säger det!

Nu har jag precis kommit hem från stallet och jag känner redan hur träningsvärken kommer krypande. Haha! Det känns att det var ett tag sen man satt i sadeln, men ååh vad härligt det var - jag vill tillbaks nu!


Jag kan inte säga annat än att jag är fast. Så otroligt fin häst!
Han har inte fått gå särskilt mycket den sista tiden, vilket märktes tydligt när jag och Ella red ut. Haha! Stackars Ella hann knappt med och jag fick kämpa fingrarna av mig för att sakta in honom, men kul var det - och jag ska tillbaks. Det är ingen tvekan om saken. Jag har hittat rätt. Så jävla rätt!!!


Visst är han fin? :)

Det fick visst bli ett centrerat inlägg idag, men vad gör det!? :) Lite omväxling förnöjer ju!
Jag fryser så mycket att jag har gåshud på hela kroppen samtidigt som jag är hungrig som en varg - detta resulterar i att jag tänker ta ett bad, och äta soppa... i badet. Puss! ;)

Den efterlängtade onsdagen är här!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort. Faktiskt! För första gången på evigheter! :) Däremot vaknade jag flera gånger imorse och var klarvaken, men jag kände inte för att gå upp klockan 4.. eller 5 så det var bara att somna om. Nu har jag precis hoppat i ridkläderna, sitter och kikar runt lite och dricker mitt favorit-te medans jag försöka bli av med fjärilarna i magen! :) Om en halvtimme åker jag ut till Byttsätter och provrider. Det är synd att det är en bit att åka när jag inte har något körkort, men det går nog nästan inte att hitta närmare. Förhoppningsvis kan jag iallafall lägga upp någon bild senare. Nu skriver jag antagligen bara strunt, just för att jag är så pirrig! Haha, förlåt! Jag ska ta tag i fjärilarna och mitt te nu så jag blir klar någon gång.

Ha en toppenbra dag, snyggingar - det ska jag ha! :D

Far ända in i baljan, surgubbe!

OJ, vilken dag!
Jag försov mig (JA, igen!), vilket gjorde att jag höll på att missa tvättiden. Det löste sig dock till slut så nu är tvättkorgen tom igen. FINALLY! Sedan fick jag veta att mormor inte åkt in till stan av någon krånglig anledning, vilket innebar att jag fick ta bussen till Åtvidaberg. Och inte är jag bitter för det, jag tycker faktiskt det kan vara riktigt skönt att åka buss, MEN det blev ingen sån där trevlig bussresa den här gången. Jag klev på bussen (som för övrigt var 10min tidig) och bad busschauffören om en dygnsbiljett ungdom. Dessa brukar kosta ca 75kr och jag hade laddat kortet dagen innan, men enligt chauffören fanns det inte tillräckligt med pengar på det. Enligt honom skulle jag betala 680 spänn. Han hade alltså slagit in 10 dygnsbiljetter. Trots mina försök att förklara för honom att jag bara ville ha EN blev han dryg och otrevlig och sa att jag skulle gå och sätta mig. När jag skulle hem körde såklart samma idiot till busschaufför och återigen tyckte han att jag skulle betala 680kr för att åka hem. Jag fick åka med den här gången också, men jag hoppas inte han tror att jag tyckte det var lugnt bara för det. Han får veckans ris/kalkon/känga/ogilla-knapp! (Jag blev så upprörd över hur han bemötte oss resenärer så jag var tvungen att skicka in ett klagomål till Östgötatrafiken. Haha tantvarning på mig!)

Hur som helst så hade jag hur mysigt som helst i Åtvidaberg. Mormor och morfar bjöd på godaste maten (pasta & sås med rökt vildsvin, kantareller och persilja - mumma!) sedan fick jag skjuts av mormor bort till stallet. För inte har ju jag några egna ben att gå med, nähä då, inte när "det är så mörkt och kallt ute", som mormor sa. Frida hade iallafall hoppträning och när hon var klar åkte vi hem till henne. Som jag skrev igår så skulle jag ju hämta ett par ridskor hos henne. Jag kan säga att jag kom hem med lite mer än bara ett par ridskor. Frida hade slitit fram allt möjligt som hon inte använde längre - så jag kom hem med ett par ridskor, ett par ridstövlar, två par ridbyxor, en tröja, två par chaps och en säkerhetsväst! Hon är för underbar, den där Frida! ♥

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen försöka sova. Jag är helt slut!
Imorgon ska jag upp skapligt och ta mig ut på landet och provrida Brumund Rapp! :) Lycka!

Because he deserves it.

Ni vet säkert redan om det, dom flesta av er iallafall, men jag måste bara få skriva lite kort om det - som en egen liten hyllning! :) Rolf-Göran Bengtsson fick ju äran att ta emot Jerringpriset igår, med hela 44,6% av rösterna. Hur häftigt är inte det?? :D


(Bilden lånade jag här!)

Jag spricker snart!

Jag känner mig som ett barn dagarna innan julafton, eller som ett barn i en godisaffär! Jag är så glad och pirrig och taggad så jag vet knappt var jag ska ta vägen! Jag vill upp i sadeln NU!!! Som jag skrivit tidigare så ska jag ut på landet och provrida en vacker nordsvensk herre nu på onsdag och på torsdag kväll åker jag ut till Hjulsbro för en dejt med snyggingen och kallblodskorsningen Leo. Det ska bli så KUL och jag kan knappt hålla mig!!!

Nu har jag faktiskt, nästan, precis kommit hem. Först tog jag en promenad till underbara Alexandra och hennes fina Charlie (en golden retreiver) i Majelden där jag blev bjuden på både kycklingwok (hon vet vad hon gör, fröken A) och kaffe - och en himla massa mys såklart! :) Sedan var jag faktiskt lite lat och tog bussen till Micke för att hjälpa honom rensa sin garderob. GUD vad kläder, nu är det nästan tomt. Haha! Efter att vi sorterat precis allt - skänka bort, sälja, behålla - gick vi hem till mig, så jag har faktiskt varit riktigt aktiv idag! ;) Nu sitter Micke och spelar tv-spel och jag sitter med mitt saffrans-te och den bärbara och försöker få ordning på mina kommande tradera-auktioner. Dom jäkla bilderna vill ju inte laddas upp!!!

Imorgon är det tvätt mellan 12 och 15 som gäller, sen en promenad till Ullstämma för att möta upp mina älskade morföräldrar. Jag åker med dom hem till Åtvidaberg för att hämta upp ett par ridskor hos min fina Frida. Hon har ridlektion imorgon och det kommer säkert sluta med att jag följer med henne dit innan jag åker hem! :)

Nej, nu ska jag fortsätta (försöka) övervinna traderas kassa auktions-sida. Önska mig lycka till!


Jag bjuder på en bild från i somras.
Håkan Hellström på Societetsparken i Varberg.
Observera blicken han ger mig! ;)

En sån underbar dag!

Idag tänkte jag försöka komma upp ganska skapligt, men det slutade - såklart - med att jag försov mig. Jag minns inte ens att jag stängde av larmet, någon av dom tre gångerna det ska ha ringt!? Till slut kom jag dock upp, och det med eld i baken. Duscha, slänga i sig soppa och springa till bussen! (Nu tror ni att jag försov mig till typ världens viktigaste möte, men så är icke fallet - däremot väntade Louise. Underbara bästa Louise)! Vi skulle ju på ljusparty hos Cia klockan 4 (nej, jag sov inte så länge)... Det bjöds på supergod fika och trevligt sällskap, och sent blev det - men vad gör det!?

Louises vackra faster Irene och jag kom in på ämnet ridning och hästar, vilket jag varit så otroligt sugen på att börja med igen. Jag har ju trots allt ridit sedan jag var 5, men när Spitfire försvann (mitt fina halvblod) lyckades jag inte behålla intresset. Nu är jag dock påväg att falla tillbaks, fast jag vet att jag aldrig någonsin kommer fästa mig vid en häst så som jag var fäst vid Spitfire - usch, tårar i ögonen! ♥ Tänk att ett djur kan få sån betydelse!
När jag kom hem kunde jag inte låta bli att leta reda på personer som sökte medryttare och jag har redan fått två svar så på onsdag åker jag ut till Skeda och provrider jättefina Brumund Rapp, en nordsvensk valack, och på torsdag bär det av till Hjulsbro för att provrida en annan liten sötnos! Ååh, jag är så glad och så peppad att börja igen - jag vill ha onsdag NU!


Brumund Rapp

(bilden är lånad från Stall-Åsmehagen)

Vad jag bryr mig om nu..

Vänner - det är något som alla behöver. Vänner är något som jag är bortskämt rik på. Mina vänner är de människor i mitt liv som känner mig, som alltid finns där för mig som jag finns för dom, som förstår när jag är ledsen, som förstår varför jag kanske inte alltid hör av mig eller besvarar samtal och sms. Mina vänner är det jag älskar mest, och behöver mest. Hade jag inte haft dom så hade jag definitivt inte haft mig själv.

Linnda Petterson till exempel. Hon är en sån där toppenbrud som inte går att dölja någonting för, som alltid lyssnar och som alltid tar emot en med öppen famn, som alltid får en att skratta - som alltid skrattar med en (och åt en;) Vi har bara känt varandra i 2,5år och ändå är hon en av dom som står mig närmast, som känner mig bäst, som jag litar mest på och som det känns som att jag har känt sedan barnsben. Vi förstår varandra och ingenting kan blåsa omkull oss två!

Som jorden älskar månen
Som sjömannen älskar havet
Som tågen älskar rälsen
Och som fångar älskar flykten
Som barnen älskar julen
Som korten älskar turen
Och som Romeo älskar Julia
Och som jag älskar dig

ELLE galan 2012.

Mina favoriter från röda mattan på ELLE galan 2012! :) Vad tycker ni?

Om jag fick sno en garderob idag..

då skulle det utan tvekan bli Tyra Sjöstedts - jag kan nog inte bli mer avundsjuk just nu! Och inte hjälper det att hon är grymt snygg heller! Kvällsbönen kommer alltså lyda som följer: Gode gud, ge mig Tyras garderob. Och kropp! Amen!


(Bilden är lånad från Tyras blogg)

Sluta dröm om det ljuva livet.

Vad segt dagarna går. Och skolan börjar inte förens på måndag! Det suger att folk är så aktiva om dagarna när man själv är raka motsatsen, nattuggla som jag är. Alla tycks ju vara ute och springa, arbeta eller slita på gymet före klockan 12, även på helger!!! Fast samtidigt vet man att vissa ligger bakis. Hehe! ;) Jag har det alltså inte sämst. Och så tänker jag ofta - lägg av, det finns dom som har det så jävla mycket värre!

Ingen har väl förresten missat Victoria's Secrets senaste kollektion Love Pink? Ååh, jag skulle kunna fylla min garderob med allt därifrån - otroligt snygga plagg! Ni hittar kollektionen här! :)

Just det! Ni vet häromdagen, när jag var så fruktansvärt sugen på pizza? Jag fick min jäkla pizza då! ;D Eller fick och fick. Jag gjorde en pizza - och JESUS vad gott det blev!!! Igår blev det grönsakssoppa, vilket är bland det bästa som finns! :) Jag ska nog ta mig lite nu! Ikväll blir det lugnt. Jättelugnt! Hoppas jag iallafall! Jag känner verkligen bara för en lugn, vit helg. (Jag älskar funktionen "ljudlöst" på telefonen!)

Fina killen med gröna ögonen.


Nästan som en tavla.

Den här dagen har INTE levererat. Inte ett dugg! Jag har legat nedbäddad och fönstershoppat online (det blev faktiskt bara fönstershopping, vilket jag är stolt över att jag lyckas hålla), Linnda har underhållit mig så gott hon kunnat på facebook. Är inte det bland det bästa som finns förresten? När man är på riktigt kasst humör - och dessutom sjuk - och någon fantastisk människa med lika värdelös humor som en själv loggar in och är pratsugen och lika snurrig som en själv! Inte nog med det så ringer en lika fantastisk människa och håller kvar luren i nästan 1tim, och inte visste han att jag var sjuk! That's what friends are for!

Jag sitter för tillfället (återigen) och funderar över vad jag ska fylla min krympande magsäck med idag, och det enda jag kan komma på att jag är grymt sugen på och som är någorlunda enkelt att slänga ihop är hemmagjord pizza - med mozzarella och körsbärstomater. Ååh tusan! Nu blir jag ju ännu mera sugen. Och inte blev det bättre när jag skulle försöka leta upp en vettig bild att slänga upp här i bloggen heller. Skit också! (Ursäkta ordvalen!) Jag vill ha svullkväll!!!

Med ett enormt pizzasug i den kurrande magen letade jag iallafall upp ett bra recept nyss, jag har ju såklart ingen jäst hemma så jag var tvungen att kolla upp ett utan sådant. Allt såg jättebra ut, tills jag skulle kolla att jag hade allt hemma. Enligt mitt (uppenbarligen) halvtaskiga minne så skulle allt finnas. MEN (ååååh alla dessa "men..."!!!!!!!) självklart hade jag bara ytterst lite ost, TVÅ små skrynkliga körsbärstomater från förra veckan och nada mozzarellabollar..... Hopp, jaja.. det är väl bara att fortsätta leta recept! ELLER så struntar jag i recept och lagar något helt vrickat och udda av det jag faktiskt har hemma. Hm... det får bli en gåta - jag får helt enkelt återkomma när jag vet mer. Tills dess ska jag jaga recept och dreggla över en pizzabild!



PUSS

Dagens önskelista.

Det är svårt att låta bli att "fönstershoppa" online när man är sjuk.
Här har jag plockat ihop en önskelista och grymt snygg outfit, enligt mig själv! :) Enjoy!


Skor - Zara / Linne - Modström / Glajjor - Ray Ban / Kavaj - Vila / Leggings - Pieces

Saboskirt.com

Jag har nog aldrig sett så fina bustiers och shorts!!! Tänk att få glida runt i dom här i sommar..


Saboskirt.com

Nelly.com = l.o.v.e!

Ett försenat och väldigt efterlängtat paket kom hem till mig idag, vilket var väldigt passande eftersom jag är sjuk sedan en vecka tillbaka och behöver lite uppmuntring (det i sig gör ju visserligen att jag inte kommer kunna använda skorna än......)! Jaja, det bryr jag mig inte om. Jag älskar dom!!!

Dom är beställda från nelly.com och helt underbara på foten - både att gå i och utseendemässigt!


Du, min vän!

Du är stark. Du är vacker.
Jag vet att du kan. Kan jag så kan du, min fina!

"Om man alltid har roligt så märker man inte att man har roligt...
därför måste man också ha tråkigt ibland!
" - Alfons Åberg

Min fina kille.


♥ Ofeigúr

Jag har fått Tyra-feber!

Jag har blivit totalförälskad i SbT, jag vill ha allt!
DAGENS VILL-HA kommer från just Style by Tyra och här har ni mina fyra favoriter!


499:- / 699:- / 399:- / 599:-
Ni hittar dom (och MYCKET mer) här!

Välkommen hem. Tack!

Nu är jag tillbaks igen. Egentligen vet jag inte riktigt varför. Antagligen för att jag behöver skriva av mig och faktiskt har en del att skriva om för en gångs skull. Hur som helst så kommer ni få läsa om det mesta i min blogg - båda soligt och grått, snyggt och fult, roligt och tråkigt, gammalt och nytt. Jag ska även försöka få med mycket bilder, och kanske till och med ett och annat klipp.

Jag är just nu helt inne på att starta en webbshop!
Det ligger redan högar med skisser här hemma som jag bara vill få iväg till tillverkare. (Var hittar man dom?) Jag har gått igenom, analyserat, googlat, svarat på frågor, letat tips och försökt lägga upp både budget och en bra taktik. Kommer det att funka? Blir det ens något av det här? Det är nog bara att vänta och se! :) Jag kommer iallafall uppdatera bloggen så fort det blir några ändringar! Än så länge får ni hålla till godo med http://zuridesign.blogg.se (och det är ju inte fy skam det heller) - handgjorda smycken efter dina önskemål!

Nu ska jag vila fingrarna och ta ett varmt bad, jag är ju trots allt sjuk och borde egentligen bara ligga och sörpla i mig hinkvis med te i soffan... men det kan jag göra när jag blir gammal!

X


Släpp aldrig taget om barnet i dig

.

RSS 2.0