Never a failure, always a lesson.

Vilken oerhört seg och långtråkig dag det har varit idag. Aldrig har nog tiden gått så förbannat långsamt förut - och såhär känner jag trots att jag varit sysselsatt hela dagen, vilken i sin tur (i och för sig) har resulterat i att jag fått mycket gjort. Ingen disk, ingen tvätt och inte ett dammkorn på golvet... så när som på några katthår.

Nu sitter jag och försöker fördriva tiden och till hjälp har jag tvn... "yeey"! Vilka (ursäkta språket) jävla skitprogram det finns!!! Vad bitter jag låter nu! :S Tur att jag har katterna, världens go'aste och mysigaste bäbisar. Texas har varit med mig hela dagen, bortsett från när jag dammsög. Nu ligger han återigen och ålar sig i mitt knä.

Där rök tvn. Det måste ju finnas roligare saker att göra än att kolla på alla dessa blää- program! Nä, nu får det vara nog. Nu slänger jag på mig promenadskorna och rör mig utåt, här kan jag inte sitta. Daniel är ju inte hemma på ett par timmar ändå.

Hoppas alla får en fin kväll och helg, det ska jag ha! :*

emeliecharlotta @ instagram

For the first time...

and this is the result!

Insta week.

 

Det var en gång i ett annat liv...

 

Hey Stockholm!

(Ganska) snart sitter jag på tåget upp till Stockholm. Helgen kommer spenderas där tillsammans med mannen med stort M och hans fina familj. Imorgon ska vi på mitt livs första jobbrelaterade julbord. Dock inte på mitt eget jobb, utan på Daniels. Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen tänkte jag ge mig på högen med saker som ska packas med (och få plats)... önska mig lycka till! Puss
 

So you'll get into the bad crowd.

Jag finner inte riktigt ord för hysterin runt kvinnokroppen. Vad hände med samhället? Vad hände med vår syn på kvinnans kropp? Är det verkligen mer attraktivt med ett utmärglat, anorektiskt skelett än en kurvig, normalbyggd kvinna? Titta bara på all reklam, både på internet och tv. Bär dessa tjejer i klädreklamerna verkligen upp kläderna bättre än "oss brudar med lite att ta i"!? Jag undrar det jag.... inte gör det att jag vill köpa mer kläder iallafall!

Nu menar jag absolut inte att anorexia eller liknande är fel, eller fult. Jag är väldigt medveten om vad ätstörningar innebär och att det är en sjukdom, men är det verkligen rätt att framhäva och i princip uppmuntra unga tjejer att äta mindre och vara smala!? Jag minns själv hur man "skulle vara" för att "vara rätt" i tonåren. Det är fan inte lätt! Jag tycker att det är på tiden att vi låter sunda, vackra, normalbyggda/kurviga/mulliga kvinnor gå på catwalken eller posera i H&M's, Gina Tricots, Lindex's och BikBoks reklamer!

 

Stockholm International Horse Show.

.

RSS 2.0