I'm lovesick oh no oh no.


Find these beauties here!

Just can't take the thought of you miles away.

Somebody's missing you.
Somebody's wishing that you were here.
That somebody's me.

Älskade hjärtebarn!

Lilla Tyra är bara 3 månader, men har redan fått gå igenom mer än vad många tvingas eller behöver göra under en hel livstid. Efter en lång tids kamp med andningssvårigheter och noll viktuppgång började Tyras föräldrar söka hjälp i slutet av november 2012. Hon hade gått upp ca 800g vid 2 månaders ålder (från födseln) och fick diagnosen astma, även misstänkt gluten. Från annandag jul var dem uppe med lilla Tyra på US varje dag utan att någon tog dem på allvar. Tyra åt ca 200ml mat/dag. Enligt personalen på US var det inget konstigt - "vissa barn är inte intresserade utav mat" fick familjen till svar.

På nyårsafton var familjen uppe igen, men då var det ingen som ville titta på Tyra. 14tim senare är hon medvetslös i pappas famn och efter ytterligare 7tim ligger hon på Neo Iva med hjärtstopp för att sedan hamna i respirator.
Det görs ett hjärt-UL där man ser att hjärtat inte orkar pumpa som det ska, man misstänker hjärtmuskelinflamation, ECMO teamet från Stockholm tillkallas och kommer ner under natten och kopplar upp henne på ECMO maskin.
Dem förs till karolinska och ECMO Iva där ett hjärtfel konstateras och familjen flygs akut till Lund för operation.


Tyra är 3 månader gammal och förtjänar en framtid!
Hjälp henne och andra barn med hjärt- och lungfel att få en barndom, ett liv!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och Tyra behöver din hjälp! Gilla gruppen Hjärtebarn på facebook, klicka på länken nedan och skänk 50/100/200kr och hjälp Sveriges hjärtebarn & lilla Tyra du också!

http://www.hjart-lungfonden.se/insamlingshjarta/Topplistan/Kampen-Tyras-Hjarta_4851/

Kämpen Tyra

 

There's Nowhere you can hide.

I so want these!

Find it here!

You can always trust them.

 

This is our world and these are our times.

Det har varit en jättefin helg som jag helst berättar om i bilder...

 
 
 
 
 

Insta week.

Ever since I was eight or nine...

Jag var bara inte gjord för dessa dar.

Det var längesen jag gick upp så tidigt som vi gjorde idag. Fine, halv 8 är inte ruskigt tidigt, men när man haft sovmorgon på sovmorgon på sovmorgon så är det tidigt. Nu sitter jag uppe i Hässelby, Stockholm och försöker plugga. Inte helt lätt då mannen i mitt liv inte har några office-program i datorn... suck! Jag får helt enkelt dra fram kollegieblocken och skriva för hand, för att sedan handskriva allt när vi kommer hem... blä!

Djuren fick iallafall följa med idag, och GUD vad kul det är att åka bil. Tycker jag. Inte dom! Däremot har dom redan funnit sin plats. Yoshi har placerat sin långa svans i fönstret och Texas ligger och rullar runt på golvet som en överexalterad hundvalp... (!?)

Nej, men om man skulle försöka få någonting gjort då....

.

RSS 2.0