My beautiful mother, my best friend!

Schlagerlördag!

Vi hade helt fantastiskt kul igår, det finns så mycket jag vill skriva men maten är klar precis när som helst! Tack iallafall, alla ni som var med och gjorde gårdagen så grymt lyckad!!! Och Loreen - vilken brud, ingen har någonsin berört mig som hon gjorde igår!

Du gör min värld så mycket bättre.


Time to sleep...

Här kommer lyckan för hundar som oss..

Eller? Var är lyckan? Finns den över huvud taget eller är det bara något som människan skapat för att ha något att sträva mot? Man hör ofta frasen "jag är lycklig", jag har själv kläckt ur mig det, men är man verkligen lycklig? Eufori, lycka - vad är det?

Ja, jag är på dåligt humör och ja jag tänker för mycket.
Just idag känns allt så förbannat skruvat! Ena stunden är jag "lycklig", eller iallafall glad över att jag lever som jag gör, för att i nästa stund vända på en femöring - få höra något jobbigt, känna saknad efter någon (eller som i mitt fall "några"), känna ensamhet.

Jag har inte mycket kvar alls i skolan nu, men jag kan inte slutföra en av kurserna då min distanslärare är fullkomligt omöjlig att få tag på (jag måste prata med henne för att få reda på vad jag har kvar). Och nu tänker ni säkert "ja, men ring henne eller gå till skolan då" - det har jag gjort. Jag är så trött på henne att jag mailat rektorn, så vi får väl se... jag tänker iallafall inte sumpa ett ynka betyg pga oengagerade lärare!

Dessutom har den här helgen varit allt annat än lugn, skön och ledig. (Som om det inte vore nog med gnäll nu!) Jag jobbade långdag i fredags, igår åkte jag och Micke ut till hans mamma och pappa och hjälpte dem med huset och idag har jag återigen jobbat långdag. Jag tänker absolut inte sitta och klanka ner på mitt jobb, för jag älskar verkligen mitt jobb och mina änglar till kollegor, men det är tufft att vara timvikarie - inte bara pga att man tvingas gå ovetandes så länge utan för att man kan gå hemma i flera dagar (till och med veckor ibland) utan ett enda pass när man helt plötsligt behövs flera dagar i streck. Det är tufft! Personligen så går jag ju inte upp lika tidigt när jag är ledig, så på så sätt blir det ju en omställning i dygnsrytmen. Sen oron över att inte veta hur mycket man kommer få ut nästkommande månad. Det är sjukt, och jättejobbigt! Just därför är jag så förbannat opepp på allt just nu.

Sen kan jag inte bli klok på karlar (eller kaffemaskiner!!!)... Jag har ju sedan länge vetat att de enda männen som förstår sig på oss kvinnor och kan vända ens humör till det postivia är min Yoshi, Håkan Hellström och Ben & Jerry. Tacka gudarna för att dem finns så nära till hands (youtube och ICA ♥)

You're turning heads when you walk through the door

Fast det känner ju inte jag att jag gör riktigt idag. Jag är så förbannat trött, har nog inte gått upp såhär tidigt på två månader (har varit vaken sen halv 8). Nu sitter jag och mår illa, och nej - jag är INTE gravid. Illamående på morgonen är något jag dragits med sen jag var i yngre tonåren, så hade jag varit gravid så hade det nog skett något vid den här tiden! ;)

DESSUTOM (nej, jag tänker inte bara vara bitter över illamåendet) - jag missar fotboll idag. Rolig fotboll och värme & kärlek.. GAIS tar emot Sundsvall och jag skulle varit där. Nu! Jag och Simon, Björcke x2 och Daniel x2. Trots viljan så tvingas jag sitta kvar här hemma i Linköping och uggla hela dagen. Micke är hos svärisarna och målar hus så jag funderar på att synda och baka något gott, han är ju så petig när det kommer till sånt där och blir tjurig när jag bakar men det är ju så kul. Och gott!!

Super Mario Cupcakes
Hur sött är inte det här då? :D Kanske ska ge mig på dessa någon dag.
Bilden är lånad härifrån, kika in för ännu fler roliga bakverk!

Ta mig till kärlek, ta mig till dans.

Jag är sjuk idag så har legat nerbäddad i soffan framför Scrubs och Top Model hela dagen. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon! (Vad hade man gjort utan all skit på tv?!)

Cravings!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag får inte cravings för samma onyttiga saker längre. Förr var jag konstant sugen på chips och kunde äta det varje dag - nu för tiden får jag såna sjuuka cravings för skagenröra/räkor med avokado, grovt bröd med smörgåskrasse eller sushi. Och sushi är något jag aldrig trodde att jag skulle ta i igen, inte ens med tång (jag testade fel ställen helt enkelt). Men nu så! Tacka vet jag ICAs sushibitar som man kan köpa i styck. Inte den bästa sushin jag ätit, men har man ett riktigt sug efter något så duger mycket! ;) Am I right!? Jag har faktiskt kollat upp hur man gör egen sushi. Det vore grymt kul att prova och lära sig, därför har jag tänkt ha en riktig tjejkväll med mina pärlor någon dag och göra sushi och mysa! :)

Man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig

Gårdagen var så bra. Iallafall kvällen! Dagen bestod i princip bara av matlagning, disk, tvätt och plugg. Kvällen spenderade jag hos fina frugan och Charlie. Vi pratade och drack vin, nej - JAG pratade! Nu har jag precis varit på jobbet och hämtat mitt schema för sommaren. Kommer spendera 8 fina veckor på Brushanen med mina änglar till kollegor. Ikväll blir det lugnt hemma, men först ska jag försöka få iväg ytterligare två skoluppgifter. Hoppas alla får en fin kväll! :)

Vardagslyx!

Go' dag!


Jag känner mig lite uppochned idag...

Kan jag inte bara få sova???

GAAH! Jag blir TOKIG!!! Jag kan verkligen inte sova. Nej, inte inatt heller! Jag vaknar alltid, klarvaken, snorpigg efter bara någon timmes sömn. Speciellt när jag väl har lyckats somna "ganska skapligt"! VARFÖR kan jag inte bara få sova??? USCH! Tur att det finns så många knäppa bloggar att läsa och att dagen har varit helt fantastisk så att jag har massa braiga saker att tänka på iallafall.

.

RSS 2.0