We all have a heart to break!

Nu börjar jag bli riktigt trött och förbannat på det här!!! Vad är det för jävla samhälle vi lever i? "Yttrandefrihet", har inte vi något som heter så? I Sverige innebär det uppenbarligen att man har rätt att säga vad man vill så länge det är korrekt, inte har med religion eller politik att göra och så länge det är inom ramarna för vad som är "rätt" i vårt rubbade lilla land. Man kanske helst av allt ska vara tyst och låta vidrigheter fortgå?!

Bloggerskan Tyra Sjöstedt skrev för några dagar sedan om halalslakt - något som hon, precis som jag, är emot! Halalslakt är, som många säkert vet, en slaktform där djuret under olidligt plågeri tvingas förblöda efter att man med kniv har skurit av halspulsådern. En slakt som kan ta upp till 14 minuter innan djuret är dött! Att Tyra skrev om detta skapade tydligen ett enormt hat och hon fick ta emot vidriga kommentarer i sin blogg där hon blev kallad både det ena och det andra.

Tyras omtalade inlägg kan ni läsa härOBS, varning för hemska bilder!!!

Någon som tydligen tog väldigt illa vid sig av Tyras inlägg skrev:
“Din dumma fitta, läs på lite innan du börjar snacka eller “får ut budskap” som du så fint kallar det. Det är väll klart som fan det finns anledningar till varför man halal slaktar djur, precis som det finns anledningar och förklaringar till allt annat som står i Koranen, bibel eller vilken annan helig skrift. LÄS PÅ innan du öppnar din smutsiga käft blåsta slyna. Och försök inte ens påstå att du inte är rasist. För genom att skriva hela den där smutsiga texten och bara nämna det muslimska folket när judarna faktiskt använder sig av precis samma metod vid slakt betyder det inget annat än att du är en ren rasist och har hat emot muslimer. Så åter igen, LÄS PÅ innan du öppnar din smutsiga käft, din blåsta slyna.”

Har man alltså rätt att kalla någon för exempelvis "fitta" bara för att hon har en åsikt som hon delar och tar upp i SIN blogg!? Är man alltså en "blåst slyna" för att man är emot något så här vidrigt? Och sen när måste man "läsa på" om sina egna åsikter??? Jag köper inte det! Halalslakt är djurplågeri, och det är inte rasistiskt att tycka så! Man är inte rasist för att man är emot denna handling, vem den än råkar vara påhittad av! Jag är mycket väl medveten om att djuren på många ställen i världen slaktas på de mest hjärtlösa, plågsamma och vidriga sätten, men nu ville jag fokusera på halalslakt!

Stoppa näthatet och sluta mobba - ni skadar människor!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0